Aftryk

Informationer i henhold til § 5 TMG

AP web solutions GmbH
Hoher Kamp 3A
48465 Schüttorf
Tyskland

Register: Handelsregister
Registreringsdomstol: Osnabrück

Overvågningsmyndighed
Osnabrücks byret
Siden for tilsynsmyndigheden
https://amtsgericht-osnabrueck.niedersachsen.de/startseite/
Adresse til tilsynsmyndigheden.
Kollegienwall 29-31, 49074 Osnabrück, Tyskland

Faglig titel: E-Commerce Trade

Direktør
Daxwaz Acar

Kontakt

Telefon: +49 157 390 97 444
E-mail: info@apgrading.net

Moms-id

Momsregistreringsnummer: DE346371430

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

Hovedansvar for indholdet

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med de generelle love i henhold til § 7 stk. 1 i TMG. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge overførte eller lagrede oplysninger fra tredjeparter eller til at undersøge forhold, der tyder på ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i henhold til generelle love forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er imidlertid kun muligt fra det tidspunkt, hvor en konkret overtrædelse af loven bliver kendt. Hvis vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, fjerner vi indholdet straks.

Hæftelse for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Vi kan derfor ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for eventuelle lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen.

En permanent overvågning af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimelig, hvis der ikke er konkrete tegn på en lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, fjerner vi straks sådanne links.

Copyright

Indholdet og de værker, der er skabt af operatørerne på disse sider, er omfattet af den tyske ophavsretslovgivning. Kopiering, bearbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for rammerne af ophavsretten kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller ophavsmand. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

I det omfang indholdet på dette websted ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparters ophavsret. Især indhold fra tredjeparter er markeret som sådant. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, fjerner vi straks sådant indhold.